FAMILIEDAG LUTGERINK
2014

[HOME]

FAMILIEDAG 2014:


Familiedag op 1 juni 2014:

De familiedag in 2014 is gehouden op zondag 1 juni 2014 in en rondom het nieuwe huis van Peter en Christine in Kortenhoef.
Het was een zeer gezellige dag, waarin we konden bijpraten na een bewogen jaar met als dieptepunt het overlijden van Joop.
We liepen in groepen de wandeling Boekesteyn, Schaep&Burgh en Bantam vanuit het bezoekerscentrum Gooi- en Vechtstreek te 's-Graveland. Deze wandeling maakt deel uit van de wandelroute 's-Gravelandse Buitenplaatsen(17,1km).
De dag werd besloten met een heerlijke BBQ.

Klik op de foto voor een groter exemplaar
Andere foto's: [Harry][Andy][Frank][Ander familielid]


Uitnodiging:

Lieve allemaal,

Na het verdriet van het overlijden van onze zeer gewaardeerde oom Joop nu een positief bericht. Zoals vorig jaar afgesproken vieren we dit jaar op zondag 1 juni de familiedag in Kortenhoef. Jullie zijn welkom vanaf 10:30 uur. Iedereen heeft dan de gelegenheid even lekker bij te kletsen.

Momenteel zijn we nog bezig met het organiseren van een activiteit i.s.m. Natuurmonumenten in ’s-Graveland, maar we wachten nog op antwoord. Om jullie niet langer in spanning te laten hierbij alvast de vooraankondiging. Zodra er meer duidelijkheid is en er nog spullen meegebracht moeten worden voor de activiteit, dan zullen we dat nog laten weten.

Het is de bedoeling dat iedereen zijn eigen lunch verzorgt. Deze kan je voor of tijdens de activiteit nuttigen. Na de activiteit keren we terug naar de Emmaweg waar we van een welverdiende borrel kunnen genieten met aansluitende BBQ die we jullie aanbieden.

Honden zijn welkom, maar houdt er rekening mee dat ze niet binnen mogen komen.

Graag vernemen we zo spoedig mogelijk van iedereen óf en met hoeveel personen jullie komen en bovendien willen we graag weten of er vegetariërs of anderszins dieetwensen zijn.

Als jullie nog vragen hebben bel, mail, SMS, Fax J of Facebook gerust.

Parkeren

De Emmaweg is een 30km weg die niet breed is. Op ons terrein kunnen we met wat passen en meten zo’n 6 auto’s kwijt en we zullen de buren vragen of we gebruik mogen maken van hun parkeerplaats. Als we dan nog niet voldoende plekken hebben, kunnen de goed ter been zijnde familieleden hun auto bij Landgoed Gooilust parkeren (Zuidereinde 49 ’s-Graveland). Het is dan een kleine wandeling naar de Emmaweg 46A. Na de loopbrug aan de overkant van de straat rechts en na zo’n 100 meter ligt onze woning. Indien je eerst je passagiers bij ons afzet, dan vertellen we precies hoe je het beste kan parkeren. Voor de groenrijders hebben we een dubbele laadpaal waarvan één laadpunt gereserveerd is door de familie Schuurman.

Indien mogelijk verzoeken we jullie tuinstoelen mee te nemen. Zelf hebben we 12 stoelen.

Resumé

Tot zondag 1 juni!

Groeten van Christine, Peter, Vera, Bas en Rik.
Emmaweg 46A
1241 LH  Kortenhoef
Tel: 0686661693