FAMILIEDAG LUTGERINK
2013

[HOME]

FAMILIEDAG 2013:


Familiedag op 9 juni 2013:

Ben en Felia hadden gezorgd voor een mooi programma en een prima verzorging.
Na de ontvangst aan de Visserskade in Hank reden we naar Oosterhout voor een VVV-stadswandeling.
Na de lunch bij het muziekpaviljoen verplaatsten we ons naar het clubhuis van het Handboogschuttersgilde St-Sebastiaan voor een ware handboogcursus door enkele zeer enthousiaste leden, waaronder onze eigen landskampioen Lars.
Vrijwel iedereen maakte gebruik van de mogelijkheid met deze schietsport kennis te maken.
Na terugkeer genoot eenieder van het samenzijn in de tuin en de BBQ.
Van een duik in de natuurvijver maakten enkelen enthousiast, mede vanwege de gekomen zonnewarmte, gebruik.
Het was een gezellige en geslaagde familiedag en daarvoor danken we Ben en Felia zeer.

Foto's: [Harry][Andy][Paulien][ander famlid]

De familiedag in 2014 is gepland op zondag 1 juni 2014 in het nieuwe huis van Peter en Christine in Kortenhoef.


Vanwege de examenweken van Jord is de eerder aangekondigde familiedag op zondag 26 mei 2013 bij Ben en Felia verplaatst naar zondag 9 juni 2013.


UITNODIGING 14 MEI 2013

Dag allemaal,

Hierbij ontvangen jullie eindelijk wat extra info over de familiedag van aankomende 9 juni 2013 in het pittoreske en tevens landelijk gelegen Hank. Wij heten jullie graag vanaf 10:00 uur van harte welkom. Voor degenen die van ver moeten komen: haast je niet, we zetten met regelmaat verse koffie en zorgen voor nieuwe baksels. Kortom, we zullen niet direct met een programma starten. Dat geeft iedereen gelegenheid om even bij te kletsen.

Voor het programma vertrekken we op enig moment richting Oosterhout, 10 kilometer verderop. Het programma bevat onderdelen die als licht sportief zouden kunnen worden gekenmerkt. Reken erop dat ook de ouderen en kinderen aan het geheel kunnen deelnemen. Onderdeel is een korte stadswandeling die, indien het gestel het niet toelaat, op een mooie plek in het park kan worden afgewacht.

Na de stadswandeling is er gelegenheid tot het nuttigen van de zelf meegebrachte lunch. Wij regelen hier dus slechts de locatie, we gaan ervan uit dat jullie zelf de dranken en spijzen meebrengen.

Daarna laten we jullie heel graag kennismaken met een passie die Lars en ikzelf delen; het traditioneel boogschieten. Ook hier is geen beperking voor de ouderen, jongeren en zwakkeren onder ons. We hebben enkele bedreven medeschutters van ons gilde bereid gevonden om jullie iets over het boogschieten te vertellen en de beginselen van het schieten met pijl en boog over te brengen. Wie zelf over materiaal beschikt (ik weet dat Joop van vroeger nog een boog heeft...) kan dat uiteraard meebrengen. Als het veilig wordt geacht, kan dat eigen materiaal gebruikt worden. Voor en tijdens dit programmaonderdeel worden géén alcoholische dranken geschonken.

Na het sportieve deel zullen we, terug in Hank, genieten van een borrel en aansluitende BBQ, die we jullie in het geheel aanbieden.

Als het weer het toelaat, kan er bij ons in de tuin in de natuurvijver gezwommen worden. Neem daarvoor eigen zwemkleding en handdoeken mee. Honden zijn welkom, maar houdt er rekening mee dat ze niet binnen mogen komen, de tuin niet is afgeschermd en er geen hekken om de vijver staan.

Graag vernemen we zo snel mogelijk van iedereen óf jullie komen, met hoeveel en of er vegetariërs of anderszins dieetwensen zijn.

Mochten er nog vragen zijn, aarzel dan niet om me te mailen / bellen.

Tot snel!

Ben van Hengstum
+31 650 508592


Bericht 8 juni 2013:

Dag allemaal,

Morgen is het zover. We hebben de weergoden zo gek gekregen om er een mooie dag van te maken! Dan kunnen we dus lekker naar buiten met z’n allen. Nu kunnen we met onze eigen stoelen en tafels een heel eind komen, maar een paar extra stoelen kan wel comfortabel zijn. Verzoek aan wie morgen deze kant op zou komen met een lege wagen: gooi even een paar stoelen achterin.

Tot morgen!

Ben van Hengstum
+31 650 508592


AANMELDINGEN AFMELDINGEN OPM
Ben, Felia, Lars, Jord    
Harry en Cobi Fenny, Linda Fenny: landskampioenschap hockey, tentamens
Linda: afronding onderzoeksproject
Peter, Christine, Vera, Bas en Rik    
  Hans en Lia Vakantie Kroatië
  Elly en Han Vakantie Karpathos
Andy, Irma, Daniël en Thomas    
Petra, Reijer,  Wouter en Sander    
Frank, Carolien en Marijn   Mogelijk alleen BBQ
  Mark Hoff  
Paulien, Lara en Mischa   Nemen de zon mee!!
Saskia, Lars, Thomas en Maartje Serge Serge heeft dienst
Joop   ICT-debutant; Super!
Gien    
Henk en Bep    
Bart, Bertha, Lieke en Jesse   Nog geen bericht
Frank Lutgerink   Nog geen bericht
  Carolien en Martine  
Renske en Rinu   Alleen BBQ
  Wil Reis Rome